Black Friday ? hahaha Orange year

Wij kunnen dit niet aan ons voorbij laten gaan, de prestaties van de oranje KTM motoren kan niet aan je voorbij gaan Jeffrey Herlings , Wereldkampioen en winnaar van de Landen supercross, winnaar van de Red Bull Knock out KTM 1, 2, en 3 ….. en dan praten over een black friday , no way !! Oranje is onze kleur en wij gaan er dan ook iets van maken, via KTM ontvang je een vouchez (als je KTM bezitter bent ) download deze, ga er mee naar de Zutphenseweg in Lochem en je ontvangt € 50.– korting als je voor minimaal € 150.– aan powerparts of powerwear nodig hebt, mooier nog ook standaard parts en of accessoires uit onze collectie nemen wij er ook in mee om u te belonen voor het in ons gestelde vertrouwen. Dus ready to go to…..WPM motors !

Black Friday

Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.