Enduro seizoen 2016 goed verlopen voor WPM – KTM Team

De allerlaatste enduro wedstrijd is nu verreden in seizoen 2016, met oa Rik Vierhuizen in onze kleuren ( en in 2017 de nieuwe rijder in het Team ) Ned Kampioen in de E-1 klasse, Daan Bruijsten verrast vriend en vijand door nu al 2e in het ONK te worden E-2, en tijdens de zesdaagse 2e bij de clubrijders in zijn klasse, Robin Nijkamp in prive sfeer erg druk ivm werk en bouwen van een huis toch keurig 3e, Kay Hulshof constant net achter de topmannen 4 in de E-3, en Mark Wassink die het nog spannend maakte door dag 2 bij de 2-daagse te winnen, totaal op 2 in de E-3. Peter Lenselink, altijd goedlachs wordt gewoon 2 overall in de ONK E-40 maar ook bij de EK 3e overall en de ISDE met de vintage motoren wint hij zijn klasse een topjaar voor hem ! Helaas moesten we ook klappen incasseren, Ismo ten Velde die tijdens de EK hard ten val komt en zijn bovenbeen brak en ook ribben, klaplong enz, resulteerde 2 weken op de IC en in slaap gehouden. dit had een diepe impact op het team, maar het deed allen goed toen Ismo in Holten bij de finish de mannen stond op te wachten ! Team spirit alom, Nina werd keurig 3e in de EK en moest daarvoor een hele strijd leveren , pijn verbijten met dit als resultaat, echter een operatie was noodzakelijk aan haar knie en dat heeft deze week ook plaats gevonden.
Merken team werd 2 in de eindstand. De WPM Rookies ( 4 jonge enduro rijders, klant van WPM hebben we ingeschreven voor de handelaars bokaal en zij hebben het Nederlands Kampioenschap behaalt ! WPM motors is hiermee de eerste motordealer die deze prijs heeft gewonnen !- Kevin Slagers, Koen Enderink, Johans Vissers en Jan-Willen Arendsen, de jeugd heeft de toekomst.
Kortom weer een topjaar en louter tevreden prestaties en de sponsoren hebben nu al toegezegd om ons weer te steunen in 2017 ook KTM Nederland wilde graag met deze fijne groep sporters door en daar zijn we mega trots op ….
Op naar 2017 wij zijn al : ready to race, Thanks Guy’s ( and girl) voor alles wat jullie er voor doen om samen met ons deze successen te bereiken en door ons op deze manier te presenteren tegenover de sponsoren kunnen we blijven doorgaan ……