Nieuw: Putoline N-Tech Pro R+

Putoline vervangt de Nano Tech Off Road 4+ voor de nieuwe N-Tech Pro R+ Offroad. Deze olie heeft een verbeterede receptuur en is goud van kleur. Lees meer voor verdere informatie.

Onderdeel van de N-TECH® additieventechnologie is de nieuwste API-groep 5 vol-synthetische basisolie. Deze superieure basisoliekwaliteit met nieuwe eigenschappen is sinds kort geschikt als motorfiets motorolieadditief. Door te kiezen voor een zeer nauwkeurige en optimale dosering van de N-TECH® additieventechnologie is een superieure kwaliteit bereikt.

NIEUWE PRODUCTLIJN

Smeermiddelen dragen in hoge mate bij aan de duurzaamheid van moderne motoren en transmissies. 10 jaar geleden kwam Putoline Oil als eerste op de markt met Nano-technologie in haar smeermiddelen voor motorfietsen. Het merk gaat nu verder en introduceert met trots N-TECH®, de ‘next step’ in additieven technologie voor motorfietsen en de waardige opvolger van de Nano-Tech lijn. De toplijn van Putoline Oil is de N-TECH® PRO R+ welke in zowel een ROAD als OFF ROAD variant leverbaar is in diverse viscositeiten. Het is ontwikkeld en geschikt voor de meest denkbare en uiteenlopende condities van ‘year round’ tot ‘extreme competition’. Ook worden diverse andere producten in het assortiment voorzien van de nieuwe N-TECH® additieventechnologie. Daarnaast wordt later dit jaar een geheel nieuw racing product verwacht, ontwikkeld om ultieme bescherming te bieden aan motorfietsen in race omstandigheden. Ook dit product zal worden geproduceerd op basis van de N-TECH® additieventechnologie. 

UPDATE LABEL DESIGN

Gelijktijdig met de introductie van N-TECH® presenteert Putoline Oil voor alle motoroliën een geheel nieuw label design aansluitend bij de actuele huisstijl en marktrends. In samenwerking met een 3D render artiest zijn de afgelopen maanden diverse representatieve modellen digitaal uitgewerkt. Deze nieuwe approach legt de focus in de labeldesigns vooral op de motorfietsen, terwijl de gekozen modellen neutraal zijn en typerend voor de toepassing van het product. Deze state-of-the-art 3D visualisering geeft N-TECH® de ultieme look.