Nina Klink werkt hard aan herstel….

Nog 3 weken te gaan, alvorens de WPM Teamrijders naar Letland vertrekken, voor hun 3e en voorlaatste EK enduro van 2016. Nina Klink heeft enkele weken geleden bij een cross wedstrijd een knieblessure opgelopen, waarbij ze haar kruisband af, en knieband inscheurde. Aangezien zij 2e staat in de stand bij de women klasse, is ze vastberaden om te starten en uit te rijden in Letland, mede omdat de laatste wedstrijd voor de EK in Harfsen zal worden verreden, thuiswedstrijd met alle kansen op een podium in de eindstand, wat natuurlijk haar doel is.
Peter Lenselink staat 4 bij de Veterans en heeft ook nog snode plannen !, Daan Bruijsten en Robin Nijkamp hebben nog steeds kans op een top 10 klassering in de zwaar bevochten E-2 klasse, voor Mark Wassink komt Letland waarschijnlijk net iets te vroeg, hij is afgelopen zaterdag opnieuw vader geworden van een kerngezonde zoon en dat brengt even wat extra privé verplichtingen, waarvoor alle begrip.

Duimen dus dat alles en iedereen gereed is voor deze uiterst belangrijke wedstrijd, maar dat de heren en dame er voor gaan strijden is wel zeker !