WPM team rijders ready to race voor EK enduro 2018 ( Zweden)

A.s. weekend (11-12 aug) wordt in Skövde in Zweden, de 3e en voorlaatste EK enduro verreden, Italië en Roemenië zijn voor met name Nina Klink en Rik Vierhuizen goed verlopen, zij staan beide 2e in de stand voor de EK en hebben zeker kans op een EK medaille aan het einde van dit seizoen ! Zondag zijn Robin Nijkamp, Jan Willem Arendsen , Rik Vierhuizen en Nina Klink reeds vertrokken voor de lange reis naar Zweden en willen daar vooraf nog wat meters maken om zo goed mogelijk aan de start te verschijnen. Enig voordeel is dat er redelijk veel zand is en dat kon nog wel eens in het voordeel uitpakken voor de laaglanders…….
In totaal zullen 9 Nederlandse rijders deelnemen, namens WPM Team, # 302 Vierhuizen / #303 Arendsen / # 457 Nijkamp / # 552 Klink voor diegene die het willen volgen via livetiming as. zaterdag en zondag ( zie http://www.enduro.nl/ live-timing Zweden…. )
Uiteraard wensen wij al onze rijders veel succes en hopelijk podium plekken om kans te houden op de top 3 eindplekken in het EK !!! (foto enduro.nl )